Ők voltak a 2022-es Met gála legszexibb sztárjai - ifaktor
2022 Met gála sztárok a vörös szőnyegen

Szinte egyértelműen kijelenthetjük, hogy a 2022-es Met gála színe a fehér és a fekete volt. Számtalan híresség pompázott fekete estélyiben, volt, aki bőr berakásokkal extrázta szettjét.


Természetesen voltak, akik az elegánsabb és visszafogottabb vonalat képviselték, bár belőlük szűkölködik listánk. A sort a Kardashian-klán két ikonikus testvérpárjával kezdenénk, akik a hófehér angyal és a fekete démon elnevezést kapnák tőlünk.

Kylie és Kendall Jenner ismét kitett magáért, most sem kerülték a feltűnést.

A sort Justin Bieber feleségével folytatjuk, aki inkább a fehér szín mellett döntött és a tollakból sem jutott neki kevés. Azonban a harisnya választását őszintén nem értjük.

A népszerű énekesnő, Vanessa Hudgens sokak szerint az est leggyönyörűbb ruháját viselte. A fekete színnel nem lehet mellé lőni és a mell részen látható csipkeberakások irtó dögössé tették Vanessa megjelenését.

A Szex és New York színésznője képtelen csalódást okozni rajongóinak. Kora ellenére még mindig irtó szexi és elegáns a megjelenése. Az amúgy is extra ruháját egy pompás fejdísszel koronázta meg.

Sorunk végére hagytuk kedvenc párosunkat, Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot, akik ismét szexik és sugárzóan boldogok voltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!