Több százezret érő cipővel lepte meg párja Metzker Vikit? - ifaktor
Gaben és párja, Metzker Viktória

Metzker Vikit egy újabb szerelmi vallomásnak betudható ajándékkal lepte meg a szerelme, Gábor, aki a BSW nevű zenekar egyik frontembere. Viki már nagyon vágyott erre a különleges lábbelire.


Úgy tűnik, hogy Metzker Viki boldogabb, mint valaha és párkapcsolatának szép pillanatait Instagram-oldalán is megosztja a követőivel. Kevesen gondolták volna, hogy a népszerű lemezlovas és kedvese, a szintén zenei életben dolgozó Gábor kapcsolata ilyen komolyra fordul majd. De így lett és hamarosan hivatalosan is összekötik majd az életüket.

​Valentin nap alkalmából pedig Gábor egy igazán különleges ajándékkal lepte meg a szerelmét. Egy Nike cipővel, amely a márka és a világhírű énekes J Balvin együttműködésének eredménye. Ennek a lábbelinek az ára rendkívül széles skálán mozog, azonban mivel igen hamar elkapkodták már a nagy részüket, így kevés helyen lehet beszerezni. 400 és 4000 euro között kapható, amely olyan 130 ezer és másfél millió forint közötti összeget takar.

,,Nem hiszem el ezt a FÉRFIT😭🤯❤️🔥❤️ Nagyon régóta szeretném megszerezni ezt a cipőt és ő megjegyezte ezt…a karácsonyi ajim után már tényleg nem találok szavakat…pedig megbeszéltük, hogy nem visszük túlzásba a Valentin napot…hát @gaben_bsw nem így működik❤️ nagyon szeretlek, melletted minden olyan könnyű es boldog! Hálás vagyok érted! I❤️you😻”

-írta Viki az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!