Nagy fordulat történt Metzker Viki párkapcsolatában - ifaktor
Dj Metzker Viktória és Gaben piros kabátban
Metzker Viktória és párja mostanában el vannak foglalva az esküvő szervezés nehézségeivel és örömével. Most egy újabb fontos döntést sikerült meghozniuk.


Metzker Viktória több, mint másfél éve alkot egy párt szerelmével Gabennel. Gaben, aki szintén a zenei világban tevékenykedik, a BSW nevű zenekar egyik frontembere. Amióta együtt vannak felhőtlen a boldogságuk, hiszen Gaben már el is jegyezte a népszerű lemezlovast.

Kapcsolatuk kezdete óta, folyamatosan megosztják követőivel a boldog pillanataikat. Pontosan így történt ez legutóbb is, ugyanis a pár kitűzte az esküvőjük dátumát. Ezt az örömhírt Viki az Instagram-oldalán jelentette be.

„Megvan az esküvőnk dátuma és helyszíne…el sem hisszük🥺❤️🔥 Június 2.✨🪄👸🏼🤴🏼 Valahogy eddig még nem tudatosult bennünk, hogy nemsokára ténylegesen egy család leszünk, hiszen mi amúgy is, papír nélkül is így gondoljuk…❤️ De most, hogy már ennyire közel van kezdünk izgulni 😍👰🏼♀️”

-írta Instagram bejegyzéséhez a lemezlovas.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!