Metzker Viki már próbálja az esküvői ruhákat - ifaktor
Metzker Viktória és vőlegénye, Gaben

Metzker Viki és Gaben esküvője hamarosan elérkezik, amelyre a lemezlovas lázasan készül. Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel az ruhapróba pillanatait.


A sikeres lemezlovas, Metzker Viki nemrég jelentette be a hírt, hogy hamarosan megházasodik. A leendő férje pedig nem más, mint a Beerseewalk nevű zenekar egyik tagja, Ferenczei Gábor, ismertebb nevén Gaben.

A pár az Instagram-oldalukon osztja meg boldog pillanataikat a rajongóikkal, mint például az esküvő helyszín kiválasztása, vagy jelen esetben az esküvői ruhapróba. Ugyanis Viki már lázasan készül az esküvőre. A lemezlovas szebbnél szebb ruhákat próbált fel a szalonban, de a végeredményt természetesen nem osztotta meg, hiszen valójában még kész sincsen, ugyanis saját tervezésű ruhát szeretne.

,,Elkezdődött🤞🏻😍✨ Mármint a ruhám tervezése👰🏼♀️ Ma még csak próbálgattunk, ismerkedtem az érzéssel😁❤️🔥 Szeretném megköszönni, hogy ennyien írtatok, több mint 500 üzenet érkezett kommentekkel együtt 🥵 Nagyon jól esett, hogy ennyire segítőkészek voltatok és a sok szalonnak, tervezőnek is köszönöm az üziket, de megtaláltam (azaz ők találtak rám❤️🔥) azt a csapatot, akikkel végül megvalósíthatom majd álmaim ruháját😭❤️”

-írta Viki az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!