Metzker Viki házassága árnyoldaláról vallott - ifaktor
Metzker Viki
Nagy fordulat történt Metzker Viki párkapcsolatában

Metzker Viki házassága árnyoldaláról vallott

A népszerű lemezlovas és férje az utóbbi időben alig látta egymást.


​Metzker Viki és férje, a BSW zenekar egyik frontember, Gaben majdnem három hónappal ezelőtt házasodtak össze. Közös érdeklődési körük nagyban megkönnyíti egymás szakmáját elfogadását, hiszen minden a ketten aktívan fellépnek az éjszakai klubokban. Viki az Instagram-oldalán árulta el nemrég, hogy az utóbbi időben igen nehezen élték meg a szakma árnyoldalait, ugyanis folyamatos koncertjeik nagy hatással voltak a magánéletükre.

A legdurvább pedig az, hogy talán most vagyunk a legkevesebbet együtt, mióta hazajöttünk a nászútról. Sokszor kérdezik; nálunk, hogy “megy” mikor vagyunk együtt, hogy oldjuk meg ennyi fellépés és munka mellett azt, hogy legyen egymásra fordított minőségi idő?! Hát most nehezen...őszintén szólva?
Nagyon nehezen.

-írta Viki.

Viki és Gaben, azonban elfogadta ennek a szakmának az árnyoldalát és mindketten tisztában vannak vele, hogy ez csupán egy időszak, ugyanis állításuk szerint az őszi és téli periodus kevesebb fellépéssel jár majd, így több idejük marad majd egymásra.


Heti 1-2 napunk van jó esetben és amúgy csak hajnalban lefekvésnél vagy ébredésnél látjuk egymást. De tudjuk, hogy pár hét és kicsit lelassulunk majd mi is a nyári turnék után, viszont addig is tartjuk egymásban a lelket és tényleg mindig mindent megbeszélünk akkor is, ha több 100 km választ el minket

-árulta el a lemezlovas.

Ne hagyd ki!