Michael Bublé így tartja a kapcsolatot elhunyt nagyszüleivel - ifaktor
Michael Buble narancssárga kabátban és napszemüvegben mosolyog

A világhírű énekes Michael Bublé, így tanítja gyermekeit arra, hogy mennyire is fontos a család egy ember életében.


Egy mostani interjúban Michael Bublé elmondta, hogy a reggeli kávéja nem csak lendületet ad neki, de segít emlékezni nagyszüleire is. Elmondása szerint a kávé mellé odateszi az ő képüket is.

„A reggeli bögre kávémat a nagyszüleim képének társaságában fogyasztom el. Mielőtt kiönteném a kávét, a gyerekeimnek és nekik is adok egy puszit.”

-mondta Bublé.

Bublé nagyanyja Yolanda Santaga 2014-ben hunyt el, amikor Noah még alig volt egy éves, és mielőtt Elias és Vida megszülettek volna. Nagyapja Don Demetrio Santaga 2018 decemberében távozott el, amikor Noah már 4 éves volt és Elias is megszületett.

Elmondása szerint nagyon közeli kapcsolatot ápolt a nagyapjával. Szinte a legközelebbi barátok voltak. Ő volt az, aki segített neki, folyamatosan tanácsokkal látta el és megőrizte azt az őszinte és erős szeretetet közöttük, amihez többek között a karrierjének elindulása is köthető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!