Mihalik Enikő a szoptatás nehézségeiről vallott - ifaktor
Mihalik Enikő kisfiával.
Enikő igyekszik minden megadni kisbabájának, így a szoptatás terén is a maximalizmusra törekszik, és fontosnak tartja, hogy erről beszéljenek, tájékozódjanak is az édesanyák.


„A szoptatás fontos téma, így nagyon örültem, amikor megkeresett a Mesélj, Anyukám! podcast házigazdája, Zubor Rozi, hogy beszélgessünk az anyatejes táplálás szépségeiről és nehézségeiről. Nem titok, nehéz ez az időszak. Hogy én hogyan élem meg? Arról itt olvashattok: www.evamagazin.hu/mihalik"

– írta az Instagram-oldalán Enikő, amelyre egy kommentelő így válaszolt:

„Igen, nehéz. Én is úgy terveztem, hogy csak úgy rádobom a cicre, és ennyi. Ez nem így lett. Most 100%-ban anyatejen van a babám, de pumpingolok. Az elején kellett tápszer is, mert 2 óránként evett 120ml-t, azt nem tudtam követni. Most már hosszabban alszik, és így le tudom fedni a szükségletét. Szégyelem az emberek előtt, és rosszul érzem magam amiatt, hogy nem szoptatok, de a babám szépen fejlődik, és skin to skin-nel potólom a szopis összebújást."

A topmodell olvasva a kommentet bevallotta, hogy ő nagyrészt ő is üvegből eteti kisbabáját, amely teljesen normális.

„Megsugom en is 90% fejek es uvegezek. Ritkan ra tudom venni, hogy cicizzen de az inkabb konfort es nyugi miatt van. En is szegyeltem de olyan szepen fejlodik, hogy mas nem is erdekel. Igy legalabb apa is es majd a nagyik is tudnak neki tejet adni. Ennyi. Ne szegyeld. A legfontosabb, hogy nektek jo legyen"

– látható a válasz Enikőtől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!