Nem fogod elhinni, ki Millie Bobby Brown szerelme - ifaktor
Millie Bobby Brown a mezőn
A Stranger Things sztárja Milli Bobby Brown hivatalosan is felvállalta kapcsolatát. Új szerelme pedig nem más, mint a híres rocklegenda, Jon Bon Jovi fia.


Jake Bongiovi és Milli Bobby Brown idén nyáron osztottak meg Instagram-oldalukon közös képeket a rajongókkal. Ám akkor ezeken a képeken csupán jó barátoknak látszódott a két híresség. Ezt az is alá támasztotta, hogy Jake a „legjobb barát" szöveggel tett nyilvánossá egy közös fotót. Aztán egy időre mindketten eltűntek a social media világából. Sokan azt hitték, hogy ennek talán a szakításuk az oka, de a valódi miértre nem derült fény.

Kapcsolatuk azonban boldogabbnak tűnik, mint eddig bármikor. Hiszen most Milli Bobby Brown volt az, aki Instagram-oldalára töltött fel egy közös képet magukról. Jake Bongiovival szerelmesen borulnak egymás karjaiba a londoni óriáskerék legtetején. Ez a kép felér egy hivatalos bejelentéssel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!