Minden Rácz Jenő és Gyuricza Dóri titkos esküvőjéről - ifaktor
Rácz Jenő és Gyuricza Dóri
A népszerű sztárpár az A Konyhafőnök című műsorban ismerkedett meg két évvel ezelőtt, ahol Dóri versenyzőként, Jenő pedig mentorként szerepelt. Azóta számtalan képet osztottak meg egymásról a közösségi média oldalaikon, nem titkolva, hogy mennyire oda vannak egymásért.


Szerelmük a múlt hétvégén végre be is teljesedhetett, ugyanis titokban egybe kelt a pár. Dóri követői régóta tudtak az esküvőről, hiszen beavatta őket a torta,- és ruhaválasztás kulisszái mögé is, azonban a dátumot teljes titokban tartották a nagy napig, így biztosítva az esemény zavartalanságát.

A pár a Best magazin címlapján szerepel, melyet mindketten közzétettek Instagram oldalukon. A képen végre lekerül a lepel Dóri csodaszép esküvői ruhájáról. Jenő sem panaszkodhat, a 12 kg-os fogyásának köszönhetően igazán jól fest a törtfehér öltönyében.

Jenő a képhez csak annyit fűzött, hogy ez volt élete legszebb napja. A sok érzelem miatt egyből sírba fakadt, mikor meglátta gyönyörű mennyasszonyát és úgy érezte, hogy ő a világ legszerencsésebb férfija.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!