Miskovits Marci megvette álomautóját - ifaktor
Miskovits Marci az új audi autójával.
A népszerű influenszer zenész és műsorvezető, Miskovits Marci az Instagram-oldalán tette közzé, hogy megvette gyerekkora álomautóját, egy Audi A6-ost.


Marci beavatta követőit abba is, hogy igenis sok munkának meg van a gyümölcse, ugyanis lapozgatós Instagram-posztjában megosztotta korábbi autóit is, hogyan haladt egyről a kettőre ezen a téren.

„Sokáig húztam, de végül meglett! Húsz éves korom óta külön élek a szüleimtől és önfenntartó vagyok. Bár akkor még egy velem egyidős Toyota Corollám volt (az volt életem első kocsija) büszke voltam rá, hogy a sajátom. Pár évente mindig egy kicsivel jobbat akartam, így először egy Opel Corsa-ra, majd végül egy Seat Toledóra váltottam. Az életem minden területén hiszek a lépcsőzetességben, az alázatban, a fejlődésben és a kemény, elhivatott munkában. Hálás vagyok az életnek, hogy sikerült önerőből most egy nagyobbat ugranom és tehermentesen át tudtam ülni gyermekkori álmaim autójába, egy A6-os Audiba úgy, hogy emellett olyan életszínvonalon élhetek amiről mindig is álmodtam! Köszönöm ha osztoztok az örömömben, higyjetek magatokban Ti is”

– írta Miksovits, akinek a posztja alatt még a népszerű énekes, Horváth Tamás is gratulált.

„Csak így tovább”

– írta Tomi, de szinte minden kommentelő gratulált a műsorvezetőnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!