Molnár Anikóra rátalált a szerelem - ifaktor
Molnár Anikó egy fákkal teli háttér előtt ül
Instagram/@molnaraniko11

Molnár Anikóra rátalált a szerelem

Anikónak már foglalt a szíve, de párja kilétét titkolja.


Az egykori Nagy Ő, Molnár Anikó előszeretettel készít élő videókat az Instagram-oldalán. Legutóbbi ilyen bejegyzésében a reggeli készülődését mutatta meg a rajongóinak. Rekord nézettséget tudhatott magáénak, ugyanis több mint kilenc ezren nézték a bejelentkezését.

A szemfüles rajongók pedig kiszúrták, hogy két ágynemű is látszik az ágyon, holott Anikó nem jelentette ki, hogy kapcsolatban lenne. Később azonban a Blikknek elárulta, hogy bizony van egy különleges személy már az életében, de tanulva múltbéli hibáiból, csak akkor fogja bemutatni őt a nyilvánosságnak ha már gyűrű lesz az ujján.

,,Nem élek együtt senkivel, de már nem vagyok magányos. Bővebben majd akkor mesélek róla, ha már gyűrű lesz az ujjamon. Régebben őszintén elmondtam, ha volt valakim. Mutogathatnám azokat a pasikat, akikkel az elmúlt években randiztam két hétig, vagy egy hónapig, de ez hogy csapódna le az emberekben? “Na, ez is egy büdös k*rva…” Holott csak ismerkedek. Az ember sok ételt megkóstol, mire kiválasztja a kedvencét. Nagyon szerencsés az, aki az élete első 5 randijából megtalálja az igazit és együtt marad vele 100 évig”

– mondta Anikó


Ne hagyd ki!