Muri Enikő kiskutyája matuzsálemi korba ért - ifaktor
Muri Enikő és kiskutyája, Lili.
Muri Enikő énekesnő az eb hathetes kora óta nevelgeti kedvencét. Lili a csivava keverék kiskutyus nemrég 16 éves lett.


Ez természetesen matuzsálemi kornak számít az ebek körében, hiszen a kutyáknál az átlagos életkor ugyanis - sajnos - mindössze 10-12 év. Találkozhatunk persze 16-20, sőt olykor idősebb ebekkel, de ez olyan ritka, mint a fehér holló.

Szerencsére Muri Enikő kiskutyája, Lili makkegészséges, így az énekesnő okkal reménykedik benne, hogy még sokáig a családban üdvözölhetik a kis kedvencüket.

Kezeimben ez a kicsi lány idén már 16 éves.. Emlékszem, amikor elhoztuk Őt, akkora volt, mint a tenyerem. Elfért egy cipős dobozban.. Első este velem aludt, illetve csak aludt volna, mert addig a pillanatig sírt, amíg az arcomhoz nem tettem őt. De mivel féltem, hogy ha elalszom és véletlenül összenyomom, ezért megvártam, míg elkezd szuszogni, és óvatosan visszatettem Őt a kis fekhelyére.. mondanom sem kell, azonnal elkezdett sírni.. és ez így ment egészen addig, amíg reggel nem lett”

– írta az énekesnő, aki megosztotta azt a 2013-as történetet is, amikor a kis Lili több mint három napra eltűnt.

Volt alkalom, amikor elveszett. 3 napig nem tudtuk hol van. Egész Nyíregyháza Őt kereste. Bemondták a rádióban, plakátokat helyeztünk ki, talán még az újságok is megírták. Végül egy becsületes ember visszahozta hozzánk. Nagy volt az öröm.”

– emlékezett vissza Enikő, aki reméli, még sokáig velük marad Lili.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!