Muszula Timi már karácsonyi lázban ég - ifaktor
Muszula Timi barna pulcsiban ül egy asztalnál, szőke hajjal

Bár még a Halottak napja és a Mindenszentek előtt állunk, ennek ellenére már a boltokban is láthatunk karácsonyi díszeket, ajándékokat. Muszula Timi is nehezen bírt várni kedvenc ünnepével, így megmutatta, bizony már ő is készül az év legvarázslatosabb időszakára.


Timi egy gyönyörű étterem tulajdonosa, ahol már többszörösen is bebizonyította, hogy rendkívül jó érzéke van a kreatív dekorációk készítéséhez és kifinomult érzékkel készíti el azokat.

Most egy saját készítésű, diótörős adventi koszorút bocsájtott játékra Instagram-oldalán, amit főként céges ajándékként reklámozott, bár szerintünk otthonunkat is remekül díszíthetné.

„Ha szeretnétek céges karácsonyi ajándékként a mi koszorúinkat adni, akkor kérlek írjatok a muszula@gmail.com-ra . November 1-ig tudjuk a nagyobb rendeléseket felvenni✨❤️ nem csak koszorúkat készítünk, telis-telis tele leszünk finomságos ajándékcsomaggal is"

- írta közösségi oldalán Timi, ami bizony azt jelenti, hogy kevesebb mint egy hónapunk van, ha Timitől szeretnénk rendelni karácsonyi ajándékot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!