Muszula Timi megnyitotta első szelfi roomját - ifaktor

A népszerű influenszer, Muszula Tímea, aki már számos csodálatos üzletnek, kávézónak és étteremnek a tulajdonosa, megnyitotta az első plázában található szelfi termet.


Az Etele Pláza mai megnyitóján már ki is lehet próbálni, hogy mit alkotott Timi és csapata. Az előzetes fotóból ítélve, amit Timi Insta-oldalán osztott meg követőivel láthatjuk, hogy az eddigi munkáihoz hasonlóan ismét egy gyönyörű dolgot alkotott.

Ha egy remek fotóteremre vágynátok, mert nincs ötletetek, hol lehetne szuper képeket lőni a közösségi médiába, akkor ide mindenképp érdemes lesz ellátogatni.

„Végre megmutathatom min dolgozunk napok óta 💕🙋🏼♀️ csoda selfi room építésében voltunk az @etele_plaza - ban !! Ha szeretnétek elsőként kipróbálni, akkor irány a holnapi megnyitó! 🙌🏻✨💕 Ui: a tollakat egyesével raktuk…..😅"

- olvasható Timi Insta-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!