Nádai Anikó és mások, akik felvállalják a plasztikai műtétet - ifaktor
Nádai Anikó eszik

Listánk szereplői soha nem titkolták, hogy szépészeti beavatkozásnak vetették alá magukat. Úgy gondolják, ha valaki elégedetlen külsőjével nyugodtan változtasson rajta, akár orvosi módszerekkel is. Ezek a hölgyek már plasztikai műtétjük előtt is gyönyörűek voltak, de mégis többen önbizalom hiányban szenvedtek.

Nádai Anikó

Korábban már megírtuk, hogy Nádai Anikó hosszas gondolkodás után nemrég megcsináltatta az orrát. A beavatkozásra egy gyerekkori baleset végett volt szükség, amely miatt Anikó nem tudott megbarátkozni az orrával. A műsorvezető most viszont nagyon boldog és szerelme, Hagyma pedig mindenben támogatja.

Lékai-Kiss Ramóna

A gyönyörű műsorvezető még 23 éves korában műtette meg a melleit. Akkoriban a Barátok-köztben szerepelt és pont karaktere Zsófi is ezzel a problémával küzdött a sorozatban. Sokak szerint ez ihlette Ramónát arra, hogy a valóságban is kés alá feküdjön.

Rubint Réka

A fitneszguru sokáig küzdött vele, hogy elfogadja idomait, de végül a sok edzés miatt úgy döntött a plasztikai műtét lesz a legjobb megoldás, hogy nagyobb és formásabb melle lehessen.

Zimány Linda

Zimány Linda nehezen tagadhatná le a szépészeti beavatkozásait, de a modell nem is szeretné. Hiszen büszkén vállalja, hogy igenis megcsináltatta mellét, továbbá arcán is több változtatásra került már sor.

Tóth Gabi

Az énekesnő az előző évtizedet látványos fogyással kezdte, amelynek eredményeként már nem volt megelégedve mellének formáival, így végül az orvosi beavatkozás mellett döntött.

„Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki műnő! Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam, és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akiket sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről"

– írta egyszer Facebookon.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának három műtéten is át kellett esnie, mire orra elérte azt a formát, amire mindig is vágyott. Az egykori szépségkirálynő, akkor komoly önbizalom hiánnyal küzdött emiatt, de most már elégedett megjelenésével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!