Nagy a boldogság! Lakatos Yvette első gyermekét várja - ifaktor

A Megasztár 5 felfedezettje, Lakatos Yvette Instagram-oldalán örömmel újságolta el, hogy áldott állapotban van első gyermekével.


A közkedvelt énekesnő közösségi oldalán rajongói kérésére több részletet is megosztott terhességéről. Sztorijában ezt láthattuk:

„18 hetes terhes vagyok. Iszonyatosan nehéz volt titokban tartani, főként úgy, hogy az elmúlt hónapokban posztolni sem tudtam, mert nagyon rosszul voltam. Most van az, hogy úgy nagyjából jól vagyok."

Yvette azt is hozzátette, hogy párjával egy csodának tartják babájukat, mert életük egyik legnehezebb szakaszában érkezett.

Instagram-posztotját ide kattintva érhetitek el.

Fényképénél rajongói nem győznek gratulálni! A legérdekesebb, hogy volt olyan követő is, akinek már volt sejtése a dologról:

„Úristen én már sejtettem gratulálok és sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!