Nagy Ferón nem fog a kor: ma lett 76 éves! - ifaktor
Nagy Feró
Nagy Feró megint egy évvel öregebb lett, de szerencsére továbbra sem fog rajta a kor. A Kossuth-díjas énekes 2022-ben is több koncertet tervez, így továbbra sem semmittevéssel tölti majd mindennapjait.


Nagy Feró a Beatrice és az Ős-Bikini frontembereként vált ismerté hazánkban. Eleinte a 90-es években politikai szerepet is vállalt, ekkor terjedt el a „nemzet csótánya” beceneve a köztudatban.

A rockénekes azóta is megkerülhetetlen személyisége a hazai zenei életnek. Megmutatta magát az ország legnépszerűbb tehetségkutatójában is, mint mentor, de szerepelt olyan legendás színházi előadásokban is, mint az István, a király.

Nagy Feró 76. születésnapja alkalmából a Blikknek adott interjút, ahol szóba került a kora, valamint hogy több zenésztársát is elvesztette az utóbbi időben.

„Persze, hogy nyomaszt a korom. Nem azért, mert nem vagyok elég friss és fiatal, hanem mert van egy személyi igazolványom, ami állandóan figyelmeztet a koromra”
„Figyelmeztető jel, hogy a kortársaim hullanak. Azzal nyugtatom magam, hogy ők nem oltatták be magukat. Nem mondom, hogy mindent megold, de nagyobb esélyem van arra, hogy életben maradok.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!