Névtelen üzenetet hagytak Andy Vajna sírjánál - ifaktor
Andy Vajna temetési fotója virágokkal körberakva

Andy Vajna vasárnap ünnepelte volna a 77. születésnapját. Ennek alkalmából valaki névtelenül hagyott üzenetet a sírjánál.


Rejtélyes módon, valaki egy nagy csokor fehér rózsát hagyott vasárnap délelőtt Andy Vajna végső nyughelyénél a Fiumei úti sírkertben – számolt be a Metropol.

Egy üzenet is állt a csokor mellett:

„Isten éltessen Andym!"

A Bors elmondása alapján következtetni lehet, hogy az üzenet igencsak személyes hangvétele miatt a csokrot valószínűleg Vajna Tímea küldhette, aki jelenleg Amerikában él. A lány, férje születésnapjára és halálának évfordulójára mindig valami kedvességgel készül.

Vajna Tímea nem nyilatkozott a csokorral kapcsolatban.

Mint, ahogyan azt a Borstól megtudhatjuk, Andy Vajna egész életében próbálta óvni magánéletét. Első hitvese Cecilia Mong volt, akivel Hong Kongban ismerkedett meg. Házasságuk ugyan nem tartott sokáig, de közös fiukat, Justint mindig is nagy szeretetben nevelték.

Dobó Katával a rendező hét éven keresztül élt, de miután véget ért a kapcsolatuk jó barátok maradtak. Tóth Éva modellel négy évig élt szerelemben és a szakítás vele is békés volt. Vajna Tímeát 2013-ban vette feleségül és annak ellenére, hogy nem sokan hittek a kapcsolatukban, Andy Vajna 2019-es haláláig szeretetben éltek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!