Nicole Kidman igazi gyémántra talált - ifaktor
Nicole Kidman

Sokszor maga Nicole Kidman sem hiszi el, hogy milyen szerencsés jelenlegi férjével.


Nicole Kidman és Keith Urban rendkívül szeretik egymást. Ezt pedig most Kidman legújabb filmje premierjén is megmutatták, ahol együtt érkeztek a vörös szőnyegre és mindenki lehidalt a köztük lévő kapcsolat láttán.

A sztárpár kéz a kézben érkezett a helyszínre, majd így is mentek be a vetítőterembe. A férje egy pillanatra sem tudta levenni a szemét a gyönyörű feleségéről, amit többen ki is szúrtak. A fotósok le is kapták, ahogy szerelmesen nézi őt, miközben a színésznő interjút ad. Az interjú végeztével Kidman visszament férjéhez és szerelmes ölelésben törtek ki.

Ez az esemény az Instagramra is felkerült, ahol Kidman annyit fűzött hozzá a feltöltött képekhez, hogy „Szeretetteljes este” és hogy örül, hogy ott voltak körülötte a barátok és a család.

Kidman ruhája is említésre méltó volt, ugyanis a zöld Etro ruhája tökéletesen passzolt Urban egyszerű, fekete szmokingjához.

Kidman és Urban 2006 óta házasok és két közös gyermekük is van. Sunday 13 éves Faith pedig 10. A színésznő 2 gyermekén felül, még két gyermek édesanyja, Isabella 28 és Connor 26, akik előző férjétől, Tom Cruisetól vannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!