Nyerő páros: Ők a kedvenceik a nézőknek - ifaktor
Nyerő páros logója

Bár még csak két adás volt látható a televízióban a Nyerő párosból, a nézőknek máris kialakult egy kép a párokról a fejükben. Úgy tűnik, eddig két páros nyerte el a leginkább a műsor rajongóinak szívét.


A műsor egyik kibeszélő csoportjában érdekes szavazást indított a Nyerő páros egyik rajongója. Igaz, még nem meg olyan régóta a műsor, hogy máris képesek legyünk eldönteni, melyik páros az abszolút favorit.

Ennek ellenére mégis két páros neve íródott le a legtöbbet. Bár sokan azon a véleményen voltak, hogy ennyi idő alatt még nem tudott teljes kép kialakulni a párosokról, így ezt a döntést későbbre hagynák.

A bátrak azonban, akik már most is érzik, ki számukra a szimpatikus, Pataki Zitát és párját, illetve a Somfai házaspárt írták a szavazáson. Persze voltak, akik viccből Balázst és Petit, azaz a két műsorvezetőt írták a legkedveltebb párosnak.

„Zitáék szinpik és a vivo hp"
„Pataki Zitáék és vívó páros"
„A vívó házaspár"
„Pataki Zita és férje"
„Somfai Péter és Kriszti a párja"

- érkeztek sorban a kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!