Nyerő Páros: Somfaiék  kislánya egy mozifilmben szerepelt - ifaktor
Somfai Kriszti, Péter és lányaik: Eper Szofi, Bodza Hanna és Málna Anna..
Somfai Kriszti és Somfai Péter magánéletéről korábban nem sokat tudtunk. A Nyerő Párosban, azonban – többek között – az is kiderült róluk, hogy három lányuk van: Eper Szofi, Bodza Hanna és Málna Anna.


„A büszkeségem mérhetetlen!!! Tavaly kiválasztották kis Epert egy karácsonyi mozifilm szereplőjének. Rengeteget forgatott mellette, amikor tudott iskolába és edzésre járt. Minden pillanatát imádta. November 25-től nézzétek a mozikban. @szabokimmeltamas pár éve mikor együtt edzettünk, nem gondoltam volna, h a lányom kollegája lehetsz"

– írta Somfai Kriszti az Instagramon, akinek lánya, Eper az első karácsony témájú magyar moziban lesz látható.

A sztori röviden arról szól, hogy egy tűzoltó meg akarja kérni a barátnője kezét, romantikusan, emelőkocsival meg is érkezik a helyszínre, majd azzal szembesül, hogy a szerelme egy másik férfival tölti az estét. A látottak traumatizálják, kiszédül a kosárból, és ugyan nem hal meg, de tériszonyos lesz, lefokozzák. A habot a tortán az adja, amikor bekerül egy karácsonyi vásárba, ahol tűzvédelmi ellenőrként betlehemi előadást kell felügyelnie, aminél nincs megalázóbb – főleg ha az ember hős tűzoltónak készül...

Kriszti posztja alatt Kárpáti Rebeka és a film egyik főszereplője, Szabó Kimmel Tamás is gratulált a kislánynak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!