Oláh Gergő motivációs trénernek állt - ifaktor
Oláh Gergő fehér felsőben.
Oláh Gergő szerint az X-Faktor veszélyes a fiatalokra
Instagram/@olahgeriofficial

Oláh Gergő motivációs trénernek állt

Új hivatást választott magának Oláh Gergő, amelyet nagyon élvez, hiszen motivációs trénerként sok fiatalnak tud segíteni a pályaválasztásban.


Oláh Gergő énekesi karrierjére is sajnos hatással volt a koronavírus, hiszen sok fellépését emiatt lemondták. Azonban az énekes igyekezett mindig többlábon állni, hogy családját ne érjék anyagi gondok.

Egy ideje egy gimnáziumban kezdett el dolgozni Gergő, azonban nem a tanári hivatásra váltott, hanem mint motivációs tréner tevékenykedik az iskolában. Persze emellett az éneklés továbbra sem fogja elhanyagolni.

,,December óta a Gandhi Gimnázium szuper csapatát erősítem, hivatalosan is, a munkatársuk lettem! 🙏Nem tanárbácsi lettem, hanem motivációs tréner... Járom az iskolákat, motiválom a srácokat, hogy a jó irányba menjenek és szeretettel ajánlom nekik a Gandhi Gimnáziumot, a továbbtanulásra! Nagyon élvezem és hálás vagyok, hogy ezt csinálhatom! 🙏🔥❤”

-írta Gergő a Facebook-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!