Oláh Gergő is reagált a válási hullámra - ifaktor
Oláh Gergő sárga pulcsiba ül egy levendula mezőn

Oláh Gergő eddig nem akarta kommentálni az utóbbi időben történt válásokat, de most követői kérésre úgy döntött, megosztja a gondolatait és a tapasztalatait ezzel a témával kapcsolatban.


Több sztárpár is bejelentette az utóbbi időben, hogy véget ért a párkapcsolatuk és mostantól külön utakon folytatják az életüket. Sok ismert személy is elmondta róluk a véleményét, továbbá több követő is támadja őket.

Most Oláh Gergő is megosztotta a gondolatait, a Facebook-oldalán, a házassággal kapcsolatban. Az énekes saját tapasztalatait írta le, ugyanis tizenhat éve van együtt feleségével, amelyből tíz éve már Gergő közszereplőként éli az életét.

Gergő elárulta, hogy bizony az ő házasságukban is voltak hullámvölgyek, de mindig sikerült újra egymásra találniuk. Úgy gondolja a házasság egy döntés, amelyet mindennap meg kell hozni és hogyha az egyik fél kezd boldogtalan lenni, akkor mindenképpen meg kell beszélni a problémákat és változtatni.

,,Na mégis kiírom, sokan írtátok hogy szeretitek olvasni amiket kiírok! Fogok ám kapni hideget meleget, de vállalom a véleményem és a nézeteimet! Egy kapcsolat, egy házasság, nem könnyű, sőt, sokszor a legnehezebb, legfájóbb, legdühítőbb tud lenni... De a legnagyobb áldásokat, ajándékokat, örömöket adja az életben, amiket senki nem tud megvenni pénzért! Amikor a kapcsolat beszürkül, akár sérelmek miatt, vagy bármi miatt...amikor már nem olyan az izgalom, a szerelem, akkor be kell azt látni mindkét félnek és le kell ülni, elő kell venni a színes ceruzákat és együtt újra kiszínezni a kapcsolatot, tudatos tettekkel... És ami a legfontosabb és talán a jó házasság egyik nagy titka: Megtanulni elhordozni egymás hibáit, szeretetben, anélkül, hogy állandóan felhívnánk rá a figyelmet! Ez rohadt nehéz meló...nem megy könnyen! De, ami a legnagyobb kincseket adja, az miért is lenne könnyű?! Hallottál már olyan olimpiai bajnokról, aki 1-2 év alatt lett olimpiai bajnok? Hát persze hogy nem... Már egészen pici koruktól készülnek, eddzenek, fájdalmakat élnek át, áldozatokat hoznak, elkötelezettek, hogy majd ha nagyok lesznek, meglegyen az az Arany! 1 év, vagy pár év harc kevés...konkrétan nulla!!!!!!! Egy életen át kell tanulni és harcolni egy házasságért, családért! Nyilván ez egy erős döntés, talán az egyik legerősebb az életben!!!! Sajnos Minden érzelmi alapú a mai világban... Az ember mindig érezni akar valamit...és ha már nem érez semmit... egyszerűen, önző módon kiszáll, feladja, lecseréli a régit... mert ő érezni akar újra, szerelmet, tüzet, izgalmat, kedvességet, odaadást stb stb... De harcolni, küzdeni nem akarnak azért, hogy ami elromlott, azt közösen megjavítsák, elszántan, türelmesen...hogy újra minden szép és jó legyen! Én azt gondolom és látom, hogy egy válást nem lehet szépen csinálni... mindig nagy sebeket hagy és maradandó sérüléseket okoz...főleg a gyerekekben!!!! Olyan nincs, hogy a válás után családról lehet beszélni!!!! Az már nem egy család, az már csak egy csonka család...sebekkel, űrökkel... Az apa, vagy anya, már nem teljesértékű!!!!! (Nyilván van, amikor már menthetetlen egy kapcsolat, de abba nem akarok belemenni és nem is igazán hiszek én abban) Amikor elültetnek egy magot, vagy gyümölcsfát, nem csak a napsütés kell neki...Kellenek az éjszakák is, a sötétség, gondozni kell, kiirtani a gazt, hogy majd szép, erős gyümölcsöket teremjen!!!!!!! HAJRÁ! 💪🥇🏆❤🙏🙌 Igen, a váláson kívül, mindent tapasztalatból írtam! Ui: Számomra Gusztustalan, ahogyan a bulvár pofátlanul, mindenbe belemászik és mindenről tudni akar! Az pedig érthetetlen, ahogyan az érintettek(tisztelet a kivételnek) folyamatosan magyarázkodnak, posztokban üzengetnek a bulvárnak, vagy személyeknek...Senkinek semmi köze ahhoz hogy egy pár válik és amin keresztül megy ezáltal a család!”

-írta Oláh Gergő a Facebook-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!