Az Omega tagjai csak nevettek a bakiján Gáspár Laci szerint - ifaktor
Gáspár Laci.
Gáspár Laci bakizott az X-Faktor élőshow-ban, amelyről először Sebestyén Balázsék reggeli műsorában beszélt.

az X-Faktor szombati élőshow-ja egy megemlékezéssel indult, méghozzá Kóbor János halála miatt. A mentorok a Gyöngyhajú lányra vonultak be a stúdióba, amit Gáspár Laci énekelt, azonban egy ponton belebakizott a szövegbe, ami még őt is meglepte, utána kellett egy kis idő, mire összeszedte magát.

,,Nagyon összezuhantam utána, én már ott tudtam azért, hogy akkorát hibáztam. Konkrétan nem is bírtam volna másról beszélni. Nekem ott kellett egy óra, mire picit összeszedtem magam, hogy tudjam tovább folytatni”

– mondta Gáspár Laci.

,,Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt amúgy. És énekeltem is ezt a dalt már, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének is tudnám egyből. (…)Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént”

– nyilatkozta a mentor, aki felkeresett az Omega menedzsere is.

"Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy: >>Laci, mi ezen nevettünk<<. És azt mondta, köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond."

- zárta gondolatait.