Opitz Barbi külön kérte Herceget, hogy énekelhessen vele - ifaktor
Opitz Barbi fekete szettben göndör hajjal áll
Opitz Barbi fotóját obszcén kommentekkel árasztották el
Instagram/ @opitz.barbara

Opitz Barbi külön kérte Herceget, hogy együtt énekelhessen vele

A népszerű énekesek, Opitz Barbi és Herceg egy újabb közös slágerrel álltak elő. A közös munkát a TikToknak köszönhetik, ugyanis Barbi ott hallotta először Herceg dalát.


Opitz Barbi és Herceg volt a vendége a LifeTv legújabb műsorának. A két énekes egy közös, új dallal lepte meg a rajongóit. A Tönkreteszel című videóklipben elviszik a rajongókat a jövőbe, ahol a páros egyfajta szerelem rendőrséget alapít.

Barbi és Herceg néhány kulisszatitkot is elárult a szerelmes dalról. Többek közt azt is elmondták, hogy Herceg eredetileg egy saját dalként tervezte kiadni a klipet, de Barbi meglátott belőle egy részletet a TikTok-oldalán és annyira megtetszett neki, hogy azonnal ráírt az énekesre, hogy örömmel csatlakozna a produkcióhoz. Herceg először vonakodott, de később beleegyezett az együttműködésbe, ennek a döntésének azóta is csak örül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!