Ördög Nóra védelmébe vette férjét - ifaktor
Nánási Pál és Ördög Nóra.
Ördög Nóra felszólalt a férje érdekében az Instagram-oldalán. Nánási Pál munkássága iránt sokan érdeklődtek mostanában, de nem azt a választ kapták, amit vártak.


Ugyan a bejegyzésből nem derül ki pontosan, de a jelek szerint nem esik jól Nánási Pálnak, hogy rendszeresen kérdezgetik, fotózik-e még. A válasz természetesen igen volt!

„Az elmúlt években a legfájóbb kérdés, amit a férjem kaphatott, így szólt: >>te még fotózol?<< Sokkal inkább nekem, mint neki, mert a válasz egyébként mindig is: >>igen, persze<< volt, egy fotós sosem szűnik meg fotósnak lenni, és dolgozott is, a megrendelések rendre befutottak, de mivel a közös munkáink, - a kisbolt, a vlogok - jobban szem előtt voltak, és minden extra energiát felemésztettek, nem maradt idő a szerelemprojektekre. Azokra a sorozatokra, amiket Palkó a saját kedvéért fotózott volna.”

– írta Instagram-oldalán a műsorvezetőnő, aki elismerte, hogy az utóbbi időben egyéni siker főként neki jutott, miközben férjének kevesebb – lényegében háttérbe szorult.

„Hiányzott az egyensúly. És ahogy az életben mindenen, ezen is dolgoznunk kellett - és kell folyamatosan! A férjem, Nánási Pál egy fantasztikus, kivételes fotós! Nem csak kisboltos vállalkozó, és nem csak Ördög Nóra férje. És tegnap este kiállítása nyílt Székesfehérváron, ahol kapott egy felkérést a felújítás után frissen átadott Öreghegyi Közösségi Háztól, és a Nánási-csapat addig pusholta, amíg igent mondott. Az a Nánási-csapat, ami fantasztikus, emberfeletti munkát végzett, hogy ez a kiállítás ilyen szuperül összeálljon.”

– jelentette be férje nemrég megnyílt kiállítását Ördög Nóra. A székesfehérvári kiállításon egyébként az Exatlon Hungary sztárja, Pap Dorci is látható, akit fehérneműben fotózott Nánási. Erről alább egy videó is található.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!