Ő vigasztalta Orosz Barbarát nőnapon - ifaktor
Orosz Barbara piros kabátban Rómában

Akinek van házikedvence, az pontosan tudja, egy odabújással is mennyire fel tudják tölteni a gazdijukat jókedvvel, nemhogy egy öleléssel. Orosz Barbara Instagram-oldalán mutatta meg gyönyörű macskáját.


Orosz Barbara az utóbbi időben egy igazi utazós bloggá alakította át Instagram-oldalát, ugyanis a műsorvezető Olaszország szépségeit fedezte fel. Közben pedig előszeretettel osztotta meg követőivel Róma különleges helyeit.

Barbara azonban a magánéletét mindig is privát módon kezelte. Most viszont megmutatta, hogy egy fárasztó nap után, amikor a kádban relaxál, ki deríti jókedvre. Ez pedig nem más, mint szeretett házikedvence, Rose.

,,Amikor végre becsusszanok a kádba a maratoni(de annál izgalmasabb) megbeszélések után, belemerülök a holnap reggeli adás háttér anyagainak átolvasásába…gondolom egy szár zellert csak elrágcsálok.. majd megérkezik ez az öntörvényű csodalény.. mondom neki maminak kemény napja volt, de legalább nőnap van, szóval ünneplés és erre átkarolja a kezemet és megöleli( nyilván a következő pillanatban megpróbálta elkapni a vacsi zelleremet, de azt már nem tudtam lekövetni. Hát.. minden nap eltanakodom rajta ki lehetett előző életében-mondjuk.. most sem macska az biztos😅..”

-írta Instagram-bejegyzésében Barbara.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!