Osváth Zsolt kiállt Azahriah mellett - ifaktor
Osváth Zsolt az étterme újítása közben, narancssárga pulcsiban ül a földön
Osváth Zsolt együtt ebédel 100 követőjével
Instagram/ @osvvath_zsolt

Osváth Zsolt kiállt Azahriah mellett

Osváth Zsolt az elsők között szerepel, akik nyilvánosan is a védelmébe vették Azahriaht, az énekessel történt botrány után. A Youtuber alaposan kiosztotta azokat, akik beleszólnak a fiatal zenész életébe.


Korábban már mi is beszámoltunk a nemrég kirobbant Azahriah botrányról, amely arról szólt, hogy az énekes egy palacsintafesztiválon csalta meg a barátnőjét, amit egy rosszakarója levideózott és nyilvánosságra hozott.

Azóta az énekes közutálat tárgyává vált és durvábbnál durvább negatív kommenteket kap az interneten. Azonban most egy másik médiaszemélyiség, Osváth Zsolt a védelmébe vette és legújabb Youtube-videója keretein belül osztotta ki az Azahriah utálókat.

A Youtuber szerint valószínűleg az az oka a rengeteg rosszindulatú hozzászólásnak, hogy most minden tizenöt és negyvenöt éves kor közötti nő az énekesen és más ismert hűtlen férfiakon tölti ki a frusztrációjukat és korábbi sérelmeiket. Ezek a férfiak egyfajta elkerülendő példaként vannak most már említve a követőik körében.

Zsolt szerint ez rendkívül kegyetlen és igazságtalan dolog az emberek részéről, hiszen mindenki hibázott már hasonlót vagy akár nagyobbat is az életében. Ezen felül pedig senkinek semmi köze hozzá, hogy akár az énekes, akár más közismert személy, hogyan éli a magánéletét. A Youtuber szerint mérhetetlenül gonosz dolog, hogy valaki a történteket levideózta és nemcsak hogy feltöltötte az internetre, de többen el is küldték Azahriah barátnőjének is. Illetve nem kevesen bántják a fiatal lányt amiatt, hogy felmerült az a híresztelés is, megbocsájtott az énekesnek.


Ne hagyd ki!