Osváth Zsolt ezzel készül 30. születésnapjára - ifaktor
Osváth Zsolt zöld galléros pólóban ül az étterme teraszán és Aperolt iszik

A népszerű közösségi média sztár, Osváth Zsolt hamarosan betölti a 30. életévét és bár soha nem szokott nagy felhajtást tartani születésnapjára, idén ezen változtat.


Zsolt ugyanis úgy döntött, hogy 30. születésnapját egy hatalmas bulival és olyan sztárfellépőkkel tartja, mint például: Horváth Tomi, Azariah, Rico és Miss Mood.

A sztár azonban azt is elárulta, hogy ez csak egy születésnapi bulinak álcázott jótékonysági buli, ugyanis a buli bevétele jótékonysági célra kell. A jegyet bárki megveheti és együtt bulizhat hazánk legnagyobb sztárjaival. Ezt kár lenne kihagyni!

,,EL SEM HISZEM HOGY EZT LEÍRHATOM 😆
30 leszek. Ezen nem változtathatok. De idén is sok ember karácsonyát tehetjük szebbé. Tudjátok amikor megkérdezik hetekkel a szülinapom előtt, hogy mit kérek, pár éve már őszintén azt tudom mondani, hogy "nekem mindenem megvan, ami nincs az pénzzel nem megvehető".
Tavaly egy csoki árát kértem, most egy picivel többet. Nem tartok közönségtalalkozót soha, mert nem gondolom magam sztárnak, nem csinálok nagy felhajtást sem az ünnepeimen. De ezúttal 30 leszek b*sszameg 🤣
Úgyhogy kattints a bioban lévő linkre és villámgyorsan vedd meg a jegyeket!
Nem leszek egyedül. Ott lesznek a barátaim a youtuberól, a tvből, instáról, tiktokról.
Mindenki aki nekem számit. Remélem te is jössz!
Találkozzunk December 18-án"

- írta Instagram-oldalán Zsolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!