Ezt a várost érzi Osváth Zsolt az otthonának - ifaktor
osváth zsolt és párja, Patrik valamint kutyusuk, Dezső
Osváth Zsolt csalódottan fakadt ki az Instagramon
Instagram/@osvvath_zsolt

Ezt a várost érzi Osváth Zsolt az otthonának

Osváth Zsolt kedvesével, Patrikkal fedezte fel, már nem első alkalommal Párizs szépségeit. Azonban a youtubert egy érdekes dologra döbbentette rá az utazás.


Osváth Zsolt nemrég osztotta meg követőivel, hogy a Párizsba repült el a szerelmével. Már korábban is voltak együtt a szerelem városában, amikor Patrik születésnapja volt. Akkor, azonban nem tudták teljesen kiélvezni a város szépségeit, mivel hideg volt és esett az eső.

Most viszont jó idő volt és a városnézés rádöbbentette Zsoltot egy dologra. Még pedig arra, hogy az influenszer számára az igazi otthont Budapest jelenti. Hiszen bárhol van a világon hazánk fővárosa mindig hiányzik neki.

,,Te melyik várossal vagy így és miért? A napokban sok helyen elvicceltem Párizst, de az igazság az, hogy ez amit itt átél, megél az ember, szavakba úgysem önthető. Amikor Patrik szülinapján eljöttünk ide, esett az eső és hideg volt. Imádtuk akkor is minden percét és tudtam, hogy visszajövünk. Hát visszajöttünk. Minden négyzetmétere Párizsnak egy történet, egy mese. Belelátsz, elképzelsz dolgokat, megakarod érteni, aztán mégsem, csak sodródsz. Folyamatos impulzusok, illatok, érzések. Annyira él ez a város. Arra gondoltam, hogy tudnék itt élni. Aztán elkezdenek hiányozni az otthoni dolgok. Minden jó és kevésbé jók. Az én Budapestem. Nincs ott ejfel torony meg notredám, de ott van az, ami az enyém és ez megváltoztathatatlan, a hazám, az otthonom. Egyelőre így érzem. Locsoljátok meg ma a csajokat helyettem is! Tsók!”

-írta Instagram-bejegyzésében Zsolt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!