Osváth Zsolt nyíltan vallott szerelmet - ifaktor
Osváth Zsolt és párja karácsonykor

Osváth Zsolt szerelmét, Patrikot egy őszinte Instagram-bejegyzéssel köszöntötte fel, amelynél szebb vallomást aligha látsz manapság az interneten.


Osváth Zsolt több, mint hét éve van együtt szerelmével és boldogabbak, mint valaha. Patrikot születésnapja alkalmából egy szerelmi vallomással köszöntötte fel Zsolt, az Instagram-oldalán.

,,Tökéletes vagy! Mindeneddel együtt. Amikor randira hívtalak még csak 20 éves voltál. Nem volt semmink. Ma 27 lettél és szinte mindenünk megvan. De én pont ugyanolyan boldog voltam veled akkor, mint most. Te egy Varga fröccs mellett, a siofoki Ifi szállóban is pont azt jelentetted nekem, mint most. Sajnálom az embereket, hogy nem tapasztalhatják meg, milyen egy Patrikkal élni. A türelmed, a jóságod, a szereteted. Ez jelenti a mindent. Sokan ezeket a képességeket nekem tulajdonítják, de még te sem tudod, hogy nagy részét tőled tanulom. Szeretem nézni, ahogy alszol, nem csak azért, mert akkor nem beszélsz, hanem azért is mert ilyenkor nézem, hogy mennyit változtunk. Emlékeket pörgetek végig a fejembe, mint egy filmet. Mindig arra jutok, hogy biztos van tökéletesebb kapcsolat a miénknél, jobb pasi nálam, de az a csoda, amit mi csak az életünknek hívunk, a lehető legjobb dolog, ami velem történt. Isten éltessen szerelmem! Remélem még elviselsz pár évig. ❤”

-írta Instagram-bejegyzéséhez Osváth Zsolt.

Erre az aranyos vallomásra még a népszerű énekesnő, Miss Mood sem hagyhatta ki, hogy reagáljon:

,,Zsolti remélem vállalsz évfordulókra másoknak is ilyen levél írást megrendelésre, mert ez nagyon cuki! 😆,,

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!