Ekkor jön Palácsik Lilláéknál a második baba - ifaktor
Palácsik Lilla fehér ruhában, barna hajjal

A kismama tart tőle, hogy mesterséges beavatkozásra lesz szükség.


Palácsik Lilla már a 37. hétnél tart a terhessége időszakában, amelyet úgy tűnik nagyon jól visel a fiatal kismama. Lilla most már szinte bármilyen pillanatban világra hozhatja második kisfiát, Ábelt. Férjével, Visváder Tamással izgatottan várják második kisgyermekük érkezését.

Lilla az egyik legutóbbi Instagram-bejegyzésében fordult a követőihez segítségért. A fiatal édesanya elárulta, hogy első gyermeke érkezésekor el kellett indítani a szülést, ugyanis Noah sokáig nem akarta megmutatni magát a szüleinek. A kismama attól tart, hogy ezúttal is szükség lesz a mesterséges beavatkozásra, nemrég a többgyermekes édesanyákhoz fordult némi tanácsért.

El se hiszem, hogy már Augusztus van és nemsokára világra hozom Ábel babát👶🏼 Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kiírt dátumnál (Aug.20.) előbb vagy később jön és elindul-e magától vagy megint indítani kell, mint Noaht?🤔☺️ Noah egy héttel később született és sokan azt mondják, hogy ha az első baba később jött, akkor nagy valószínűséggel a második baba is😊 ☝🏻2 vagy több gyermekes anyukák ti mit tapasztaltatok?☺️

-írta Lilla az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!