Palik László megköszönte a részvétnyilvánításokat - ifaktor
PAlik László a Palik világa by Manna-ban.
Szomorú hírt osztott meg nemrég Palik László a podcastműsorában. A tévés édesapja hétfőn meghalt, amelyet ugyan a nézők nem tudhattak, de őt nagyon megviselte.

„Le voltam ütve a héten, valójában semmi nem jutott eszembe, és szerintem a társaimat is lefagyasztottam ezzel. Viszont azt sem tehettem meg annak alapján, amit elmondtak nekünk, amikor belekezdtünk ebbe a folyamatba, hogy ezzel elbújok."

– vallotta be utólag a tévés, aki csak nemrég fogott bel új műsora, a Palik Világa by Manna készítésébe.

Hétfő reggel, amikor megkapta a rossz hírt akkor sem jutott eszébe, hogy feladja a műsort. Egy dologra tudott csak gondolni: hogy azt tanította az apukája, ha adnak egy feladatot, azt meg kell oldani.

Palik László most az Instagram-oldalán köszönte meg a követőinek, rajongóinak a sok bátorító szót és részvétnyilvánítást, amelyet az utóbbi időben kapott.

A televízióson látszott, hogy tényleg megérintette a sok kedves szó, amit a közösségi médiában kapott és biztosította a rajongókat, hogy új podcastja nem áll le, hiszen édesapja is arra bíztatná, hogy folytassa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!