Palik László nagy vallomást tett az Instagramon - ifaktor
Palik László egy erdő előtt áll
Elképesztő! Palik László egy nála több évvel fiatalabb lánnyal jár
Instagram/@laszlo.palik

Palik László nagy vallomást tett az Instagramon

Meglepő kijelentést tett Palik László a műsorában, amikor a Polgár házaspárral beszélgetett. A műsorvezető idén lett hatvan éves, de ő úgy érzi, csupán csak az előnyeit élvezi ennek a kornak.


Az egykori sportriporter, Palik László idén töltötte be hatvanadik életévét és erre rendkívül büszke. László az utóbbi időben az online felületeken aktív, ugyanis nemrég indította el saját műsorát a YouTube-csatornáján. A Palikák Világa by Manna című műsor már az elején hatalmas siker lett, amely során Palik László műsorvezető társaival meginterjúvol egy ismert személy, van, hogy ezt egy asztalnál teszi és van, hogy futás közben.

A műsor adásának legutóbbi vendége Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád voltak. Tündét a Feleségek luxuskivitelben című realityban ismerhették meg a tévé nézők, azonban mióta férjével saját YouTube-csatornát indítottak rajongói továbbra is figyelemmel követik a mindennapjaikat. Palik László a házaspárral folytatott beszélgetés során egy komoly felismerést tett önmagával kapcsolatban. Ugyanis a műsorban mondta el, hogy ő szeret hatvan éves lenni, azonban saját kijelentése még magát az újságírót is meglepte.

,,A tegnap megjelent videónkban - ahol a Polgár házaspár volt a vendégünk - sokat beszélgettünk az idő múlásáról. És ott valahogy azt találtam mondani, hogy szeretek 60 éves lenni. Ez csak úgy kijött belőlem akkor és ott. Aztán hazafelé azon gondolkodtam, hogy ezen én magamtól még soha nem gondolkodtam, de valójában nagyon így érzem. Én ennek a kornak csak az előnyeit érzem és élvezem mert nem vagyok beteg, gond nélkül tudok sportolni, szóval semmiben nem vagyok korlátozva. Hittel hiszem, hogy ez nagyban életmód kérdése. Ti hány évesek vagytok? Szeretitek a korotokat? És mit tesztek meg az egészségetekért?”

-fejtette ki bővebben az Instagram-bejegyzésében László.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!