Paris Hilton esküvőjére az egész világ emlékezni fog - ifaktor
Paris Hilton esküvői ruhában egy plakáton

A 3 napos esemény Paris Hilton vőlegényének, Carter Reum nagyapjának birtokán kerül megrendezésre, ahová a világ sztárjai is hivatalosak.


Paris Hilton nemsokára feleséggé avanzsálódik és ebben hatalmas szerepe van Carter Reumnak, aki több évnyi „kapcsolatot" emelt magasabb szintre. Ezen az eseményen nem csak, hogy élő közvetítés és dokumentumfilm készül, de a világ sztárjai is jelen lesznek.

TMZ

A vendégek között ott van Hilton régi jó barátnője, Kim Kardashian is, akit +1 fővel hívott meg. Most végre kiderül, hogy igazak-e a pletykák és valóban Pete Davidson lesz-e az, akivel megjelenik az eseményen. A 60 millió dollárt érő birtokon minden fehér és rózsaszín. A Három napos rendezvény első napján a ceremónia, majd a másodikon egy karneválra kerül sor a Santa Monicán található mólón, majd az utolsó napon egy fekete-fehér, teljes díszben lévő ünneplés koronázza meg a frigyet.

TMZ

Ez Hilton 4. lánykérése, azonban egyik vőlegényével sem jutott el a nagy napig, szóval ez most sokat jelent számára. Annyira, hogy hivatalos előzetese is van már az eseménynek, amiből egy több részes dokumentumfilm (Paris in Love) készül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!