Paris Hilton és húga olyanok, mint két tojás - ifaktor
Paris Hilton Instagram-bejegyzésében is felköszöntötte húgát, Nicky Rothschildet, születésnapja alkalmából. A testvérpár le se tagadhatná, hogy rokonok.


Nicky Rothschild Paris Hilton húga, édesanya, modell, divattervező és üzletasszony. A közösségi média platformokon aktív életet élő nő New Yorkban él két gyermekével és férjével, James Rothschilddel.

A minap Paris Hilton Instagram-oldalán köszöntette fel két évvel fiatalabb lánytestvérét. Egy kiskori képeket is tartalmazó képsorozatot osztott meg, amin láthatjuk, Nicky szinte kiköpött nővére.

A Hilton-lányok születésük óta nagyon jó viszonyt ápolnak egymással. Paris Hilton Instagram-bejegyzésében azt írta húgáról, hogy sokszor jobban ismeri ő Parist, mint nővére saját magát. Továbbá, hogy Nicky a sztár életében az a személy, akihez bármikor fordulhat és aki mindig felvidítja őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!