Paris Hilton meghívta Kim Kardashiant +1 fővel az esküvőjére - ifaktor
Kim Kardashian és Paris Hilton

Kim Kardashian hevesen randizgat, szóval van egy sejtésünk ki lesz majd, aki elkíséri Paris Hilton esküvőjére.


Paris Hilton férjhez megy! Ez pedig teljesen nyílt titok, továbbá a leendő feleség elmondta, hogy meghívja Kim Kardashiant az esküvőjére és természetesen hozhat magával +1 főt. Talán titkon Hilton is reménykedik benne, hogy igazak a pletykák és Kim Pete Davidsont fogja magával vinni az eseményre.

Kim és Hilton jó barátnők, ezért nem volt benne semmi meglepő, hogy meghívta a nagy napra. Az esküvő csütörtökön lesz, Hilton nagypapájának birtokán. Mint arról már szó volt, Paris Hilton az egész esküvőjét egy dokumentum-film-sorozatban fogja dokumentálni, így később mindenki láthatja majd a nagy napot, több kamerából.

Paris Hilton és Carter Reum februárban jegyezték el egymást. Az esküvőn valószínűleg a menyasszony Valentino-ruhát fog viselni, kaviárt fognak enni. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz az esküvő, mi biztosítunk benneteket, hogy nem maradtok le róla!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!