Pásztor Anna munkanélküli, oltatlan tanárnak próbál segíteni - ifaktor
Pásztor Anna.
A pedagógusok egy része továbbra sem kapott oltást. Őket január 3-tól kényszerszabadságolta az állam. Pásztor Anna egy oltatlan tanárnak a Facebook-oldalán próbál meg segíteni.


„Oltatlan pedagógusként fizetés nélküli szabadságomat töltöm meghatározatlan ideig. Február első napjaiban hiteleket, rezsit, sőt, még az is lehet, hogy egészségügyi hozzájárulást is kell fizetnem az üres bankszámlámról. Produkcióimmal egyelőre kiszorulok az állami és önkormányzati intézmények nagy részéből. Az én döntésem, ezért nem szánalmat, együttérzést, hanem egy kevés segítséget kérek, ha van rá mód.”

– írta az oltatlan tanár, aki vélhetően zenét tanít, ugyanis zenés fellépéseket is vállal, de a magántanítás is lehetőség számára.

Az Anna and the Barbies énekes már a bejegyzés elején leszögezte, hogy nem kíváncsi a negatív, bomlasztó kommentekre, így ezeket törölni fogja.

A tanároknak legkésőbb december 31-ig volt idejük pótolni az oltást, így január 3-tól már csak az dolgozhatott, akinek ez megvan. Egyelőre nincs arról pontos információ, hogy hány tanárt érint az oltatlanság, és mennyiben befolyásolja a kiesésük az oktatást.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!