Top 4 őszi szett Pásztor Ginától - ifaktor
Pásztor Gina bézs színű szettben áll egy ház előtt és mosolyog

A népszerű modell-influenszer, Pásztor Gina imádja a divatot. Ezt nem nehéz megállapítanunk, elég csak egy pillantást vetni Instagram-oldalára, ahol már a fotói is olyan harmóniában állnak egymással, akárcsak egy divatmagazin varázslatos oldalain. Összegyűjtöttünk Gina Top 4 őszi szettjét.


A legnagyobb kihívást az okozta, hogy kiválasszuk a négy legjobb szettet, hiszen Gina ízlésének köszönhetően, legszívesebben mindegyik ruha összeállítását cikkünkbe helyeztük volna. Azonban lássuk, mik a legjobb választások őszre.

Élénk

A sort egy olyan szettel kezdenénk, ami a borongós napokat abszolút feldobhatja, ugyanis Gina egy erősebb színt csempészett az outfitbe. Ezzel megmutatta, hogy egy egyszerűbb, krém színű csizmát és kabátot remekül fel lehet dobni egy élénk színű pulóverrel. A szoknyát pedig egyenesen imádjuk!

Őszi színek

Gina következő szettjében az abszolút őszi színek dominálnak. Bézs, barna és olívazöld. Ezzel az összeállítással azt szerettük volna szemléltetni, hogy lehetünk bátrak a színek vegyítésében, ha a tónusuk azonos. Ezt Gina remekül bemutatta a következő outfittel.

Elegáns és sportos

Elegánsat a sportossal. Talán a mai divat egyik legkedveltebb párosítása a modern nők számára. Hiszen lehetünk egyszerre elegánsak és mégsem kell megfeszülnünk. Gina remek érzékkel választott sportcipőt a krémszínű ruhaszettjéhez.

Fekete

A végére pedig az ősz és a tél leggyakrabban viselt színét hagytuk: a feketét. Az egyik legelegánsabb szín, ha ruháról beszélünk. A feketével sose tudunk mellé lőni, ha színházba, ha moziba, vagy ha egyszerűen csak dolgozni indulunk, mindig remek választás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!