Idén tarol a csokoládébarna szín - Pásztor Gina tippjei - ifaktor
Pásztor Gina barna pulcsiban, fekete kabátban áll egy fal előtt

Úgy tűnik, hogy a 2022-es divat már nem csak kialakuló félben, hanem teljes egészében kiforrni látszik. Pásztor Gina már korábban is elkápráztatta követőit fantasztikus divat tippjeivel, most azonban azt is elárulta, mely színek fognak dominálni az új esztendőben.


A klasszikus és örök divatos fekete és fehér színek mellett az új hódító szín a 2022-es évben a csokoládébarna lesz. Gina elmondása szerint ez főként az amerikai divatikonnak, Kyle Jennernek köszönhető.

Gina kimondottan örül ennek a változásnak, hiszen egy meleg tónusú szín lépett a képbe, ami majdnem minden bőrtípusú embernek jól áll. Az influenszer rögtön mutatott is pár variációt ezekre a színekre, amiket az outfittjeinkbe építhetünk be.

,,Kylie Jennernek köszönhetően tombol a csokoládé barna szín ebben a szezonban! De vajon miért vagyok ennyire én is oda érte? Elsősorban nem olyan kényes mint a fehér, és nem sápaszt úgy, mint az unalmas fekete, mivel egy melegebb tónusról van szó. Amikor megláttam ezt a táskát a @kazar weboldalán nagyon megörültem, hogy találtam egy tejesen megegyező árnyalatot! Imádom amikor ennyire passzolnak a kiegészítők legalább az egyik színnel ami az outfitemben megjelenik"

- olvasható Gina Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!