Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke - ifaktor
Polgár Kriszta fekete háttér előtt áll egy arany lepedőbe bugyolálva várandósan

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.


Lana picit több, mint egy hete született meg. Két bátyja mellett igazán féltő és óvó családban nőhet majd fel a kislány. Kriszta azt is elmondta a kislány születésekor, hogy így kerek a világuk.

Kriszta Instagram-oldalán mesélt az érzésről, hogy milyen, amikor tudod, hogy nem lesz több gyermeked és valószínűleg ez az utolsó esélyed egy kisbaba felnevelésére.

„Nagyon más egy kislánnyal? 👶🏻
A kérdés amit legtöbbször hallok az utóbbi napokban. Nem, egyáltalán nem érzem MÉG a különbséget hiszen icipici. Egy csecsemő, aki eszik, alszik, bújik.
Viszont tudjátok mi teljesen más most? Hogy tudom, nem tervezünk több babát"

- kezdte az influenszer közösségi oldalán, majd így folytatta:

„A tudat, hogy valószínűleg ő az 'utolsó' babám. Hogy tudom, hogy ez az 'utolsó' lehetőségem magamba szippantani egy újszülött illatát, látványát, létét. És emiatt egészen máshogy élem meg ezt az időszakot.
Olivérnél mindig alig vártam a mérföldköveket, hiszen első gyerek. Az első mosoly, a mászás, a hozzátáplálás, a járás. Vincusnál gyorsan történtek maguktól a dolgok, repült az idő hiszen mellette a két éves bátyust is terelni kellett.
De most? Tudom mennyire gyorsan eltelik ez az időszak és Ő soha nem lesz többet ilyen pici. Nem lesz többé 10 napos és 2700 gramm. Minden nappal egyre nagyobb lesz és én most megélem ennek minden pillanatát. Mert tudom, mennyire rohan az idő és ezek a pillanatok már SOHA nem jönnek vissza. ❤️
És bár sokszor nehéz és fárasztó, én most ebben a fázisban vagyok és nagyon hálás vagyok, hogy újra élhetem.
Igaz a mondás: Gyerekkel a napok hosszúak de az évek rövidek. Nagyon rövidek"

- mesélt érzéseiről őszintén Kriszta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!