Dombóvári István és Polgár Tünde is vallomást tett - ifaktor
Polgár Tünde fehér estélyiben

Mindketten őrületes változáson mentek át azóta.


Nemrég Dombóvári István és Polgár Tünde is nosztalgikus hangulatban került, ugyanis mindketten megosztottak egy fotót, amely a tinédzser éveikben készült róluk. Mindkét ismert személy bezsebelhette a bókokat a követőiktől.

A népszerű humorista két fotója között 25 év telt el és egy megható szöveget írt István a bejegyzésében, amelyben elárulta, hogy mindent elért az életében amire vágyott: teljesen átlagos, falusi családapaként éli a mindennapjait.

,,A két kép között nemcsak 25 év és 40 kg különbség van. Az első képen egy korán elveszett srác van, akinek sok-sok idejébe telt, de a második képig felépített egy egész jó kis életet. Kicsit kopott már a mosolya, korán őszbe fordult a sérója, de úgy él, ahogy mindig is szeretett volna: totál átlagos, falusi családapaként. Ez minden amire vágyott. A többi csak bónusz."

-írta bejegyzésében István.

Polgár Tünde két fotója között kicsivel több a korkülönbség, ugyanis az első képen csupán 18 éves, amíg a második már egy idei fotó, amelyen 50 éves. A luxusfeleség mindig is bátran hangoztatta a korát és előszerettél ad tippeket, tanácsokat más nőknek az ebben a korban meglévő problémáikkal kapcsolatban.

,,Milyen volt az Én evolúcióm?! Honnan indultam, hogyan fejlődött a külsőm és a stílusom? -erről szólnak ma a Tünde Tippjei a YouTube-on! Az első képen 18, a másodikon 50!"

-írta Tünde a bejegyzésében.

Nemcsak Istvánnak és Tündének támadt kedve megmutatni régi fotóit a követőinek, hanem Puskás-Dallos Bogi is meglepte a követőit. Az énekesnő évekkel ezelőtti fotókat osztott meg magáról, amelyek közül egy kettőn fel sem ismerték őt a rajongói.


Ne hagyd ki!