Polgár Tünde: ,,A szívem darabokban" - ifaktor
Polgár Tünde fehér ruhában
Fiatalkori képet posztolt Polgár Tünde
Instagram/@polgar_tunde_official

Polgár Tünde: ,,A szívem darabokban"

Polgár Tünde most egy nagyon szomorú bejegyzéssel lepte meg a követőit Instagram-oldalán. A luxusfeleség az anyaság árnyoldalát tapasztalta meg és elárulta, hogy nagyon maga alatt van.


A Polgár házaspártól már megszokhattunk, hogy mindig jókedvűek, mosolygósok és valamilyen örömhírről számolnak be, mint az Instagram-oldalukon, mint pedig a YouTube-csatornájukon. Azonban Polgár Tünde most egy igazán megható bejegyzést osztott meg a követőivel.

Nagyfiától búcsút kellett vennie, ugyanis Dani visszarepül Európába, amig szülei, Árpád és Tünde Amerikában maradnak. A házaspár most Floridában tölt egy hosszabb időszakot, ugyanis az ott lévő ingatlanukat szeretnék felújítani, hogy kiadhassák.

,,A szívem darabokban. Csak a csend maradt körülöttem. Mindenki, így Dani is visszarepült Európába. Ez a gyors, boldog selfie az utolsó strandolós, közös képünk. Nem sok készült-nem pazaroltunk erre időt. Tudom, túlféltô, túlaggódó szülő vagyok, de továbbra is nehezen megy számomra az elszakadás-bármennyire tudom, hogy ez az élet rendje! Már értem, hogy a szüleim, nagyszüleim miért integettek könnyes szemmel, még akkor is, mikor már csak port láttak az autónk után. Magam alatt vagyok. A legszebb és a legnehezebb dolog Anyának lenni! Tudom, kapjam össze magam-meglesz, majd, ha jól kisírtam és szétsajnáltam magam! Minden elválásnál kiszakad egy darab a szívemből.”

-írta Tünde az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!