23 éve van együtt férjével a luxusfeleség - ifaktor
Polgár Tünde karácsonyi fotózáson
Így néz ki Polgár Tündéék másfél milliárd forintot érő háza
Instagram/ @polgar_tunde_official

23 éve van együtt férjével a luxusfeleség

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád szerelme 23 év után is töretlen. Most Instagram-bejegyzésükben adtak egy-két jótanácsot és árulták el, mi az örökké tartó szerelem titka.


A Feleségek luxuskivitelben című műsorban ismerhettük Polgár Tündét, aki egyik legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy több, mint 23 éve vannak együtt férjével.

A luxusfeleség azt is elmondta, hogy szerinte egy jó kapcsolat a közös élményeken alapszik. Így képes egy pár több idő után is kiegészíteni egymást. Úgy tűnik, érdemes megfogadni Tünde tanácsait, hiszen Árpáddal boldogságuk több, mint két évtizede töretlen. Ahogy az üzletember fogalmazott minden nap találnak egymásban valami izgalmasat.

,,23 év. Együtt. Egy igazi kapcsolatban az együtt töltött időt nem években mérjük. Átélt hullámhegyekben és völgyekben. Közös nevetésekben és sírásokban. Közös élményekben. Egy párkapcsolat soha nem attól működik, hogy az egyik behódol vagy befogja, ha rossz irányba indul a másik. Attól pár- kapcsolat, hogy a két fél 1 pár, kiegészítjük egymást. Persze, semmi nem olyan, mint a legelső évben. Más. Mert mind alakulunk. De ha jól csináljuk, ha mindig fontos marad a másik, ha mindig átbeszéljük az érzéseinket, a dolgainkat-akkor működik! Sok meló, néha lemondás -de a lényeg, hogy mindig együtt- mert tudjuk, hogy a nap végén mindig csak az a fontos, hogy olyan szuszogjon melletted, akiért még mindig boldogan megdobban a szíved. Mert érzed, hogy a legfelemelőbb dolog, hogy összeolvad a TE meg Én, és csak az együtt számít. Köszönöm, hogy vagy nekem”

-írta Tünde az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!