Mozgalmat indít a luxusfeleség? - ifaktor
Polgár Tünde egy kékeszöld háttér előtt áll
Polgár Tünde fia elköltözik Magyarországról
Instagram/@polgar_tunde_official

Mozgalmat indít a luxusfeleség?

Polgár Tünde viselkedését Instagram-követői példaértékűnek minősítették legutóbbi bejegyzése végett. Talán egy filtermentes mozgalmat indít el a luxusfeleség?


Polgár Tünde mindig nagyon odafigyel a külsőjére, azonban igyekezett a természetes szépség képviseletében maradni. Instagram-oldalán követőitől folyamatosan zsebelheti be a szebbnél szebb bókokat.

Azonban Tünde legutóbbi Instagram-bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy maradjunk önazonosak és büszkén viseljük a ráncainkat, ahelyett, hogy folyamatosan takargatnánk őket különböző filterek segítségével. Nagyon sok követője példaértékűnek bélyegzi Tünde posztját és egyetértenek vele. Talán egy filterellenes mozgalmat indít el ezzel a luxusfeleség?

,,Ha nevetek, minden ráncom látszik - persze leretusálhatom, filterezhetek- vagy vághatok merev arcot, mint a 2. képen! De kit vernék át vele? Mitől lennék több, így 50 évesen?! Inkább mosolygok tovább, nem érdekel, ha ciki ráncosnak lenni az Instagyönyörű-művilágban, mert öregnek tűnők! Az vagyok-de a lelkem fiatal és szeret boldog és vidám lenni! Egy őszinte nevetés simán megér néhány új ráncot! Próbáljátok ki! Legyetek önmagatok és Ne Insta-kompatibilisek!”

-írta Instagram-bejegyzésében Tünde.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!