Polgár Tünde:,,Bízom benne, hogy van még olyan, mint Árpi" - ifaktor
Polgár Tünde:,,Bízom benne, hogy van még olyan férfi, mint Árpi"
Polgár Árpád megcsalta már Polgár Tündét?
Polgár Árpád megcsalta már Polgár Tündét?

Polgár Tünde:,,Bízom benne, hogy van még olyan férfi, mint Árpi"

Polgár Tünde és férje, Árpád boldogabbak, mint valaha és bár korábban elárulták, mi 23 éve tartó házasságuk titka, most a luxusfeleség elmondta, mi az egyik dolog, amit imád a férjében.


Korábban mi is megírtuk, hogy a Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád már több, mint 23 éve élnek együtt boldog házasságban. A luxusfeleség legutóbbi Instagram-bejegyzésében egy érdekes dolgot mesélt el férjéről.

Ugyanis Árpád az, aki mindig kezdeményezett a kapcsolatukban. Tünde elmesélte, hogy sok női követője fordul, hozzá segítségért, azzal kapcsolatban, hogy hogyan keltse fel egy kiszemelt férfi figyelmét. Az üzletasszony, azonban ennek a titkát nem árulta el.

,,Megdönteni @polgararpad -ot! Ugye, mennyit változott a világ? Bízom benne, hogy van még olyan férfi, mint Árpi, akinek az a normális, hogy ô udvarol, csak veszi a jeleket, amit a nő ad. De nem várja, hogy a nő kezdeményezzen! Nektek mi a tapasztalatotok? Már tényleg csak a nők kezdeményeznek? Kíváncsi vagyok, mert mostanában rengeteg kérdést kapok arról, hogy hogyan keltse fel egy fiatal lány a kiszemelt férfi figyelmét!? Én már maradok old school, még akkor is, ha néha nadrágot hordok! Uraim, kössétek újra föl a gatyit!”

-írta Tünde az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!