Puskás Peti ezért vette fel felesége vezetéknevét - ifaktor
Mi is beszámoltunk róla, hogy Majkáék esküvőjének árnyékában Puskás Peti és Dallos Bogi is összekötötték az életüket.


A páros sztorija mesébe illő, hiszen az X-Faktorban találtak egymásra. Korábban még sosem volt ilyen, hogy egy tehetségkutatóban két mentor között szerelem szövődjön.

Peti sokáig ostromolta Bogit, aki eleinte nem akart belebonyolódni egy ilyen munkakapcsolatba és félt Peti múltjától is, hiszen rengeteg barátnője volt.

Végül azonban olyannyira egymásra találtak, hogy szinte azonnal össze is költöztek és az esküvőre sem kellett sokat várni.

A The Biebers frontembere az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy tiszteletből és kölcsönös megbecsülésből vette fel ő is Bogi keresztnevét – akárcsak fordítva Bogi is a Puskás vezetéknevet.

„Sokan írtatok, hogy milyen különleges, hogy felvettük egymás nevét és miért tettük ezt...Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Bogi férje lettem és úgy éreztem, hogy ne csak a nő vegye fel a férfi nevét, hiszen egyenrangúak vagyunk ebben a frigyben, döntésünkkel mi egy család lettünk, közösen vállaljuk az örömöket és a terheket is,amit az élet hoz számunkra és így a tisztelet és odaadás mindkettőnknek jár egymástól ,azzal hogy büszkén viseljük a másik nevét."

– írta az X-Faktor mentora.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!