Puskás Petit lesokkolta, amit Záhonyban látott - ifaktor
Puskás Peti egy zongoránál ül fehér pólóban

Puskás Peti és kollégái amit csak tudnak megtesznek, hogy segítsék az embereket és a menekült családokat.


A Fókusznak adott interjújában, Puskás Peti elmondta, hogy rendkívül büszke azokra az emberekre akik önként segítenek a jelenlegi helyzetben teljesen kiszolgáltatott családoknak. Akik mindenüket hátrahagyva menekültek az országukból csak azért, hogy életben maradhassanak. Az énekes és kollégiái is azon vannak, hogy minél többet segítsenek a bajbajutottakon.

Legutóbb egy kihasználatlan furgont adományoztak a helyi önkormányzatnak, hogy ezzel az ételszállítást is könnyebben kivitelezhessék.

"Letaglózó ez a helyzet. Drámai, amikor olvassa az ember az újságban, de ezt látni, hogy gyerekeket ott pelenkáznak egy padon, családok férfiak nélkül."

Ezt követően pedig könnyek között tört ki Peti, aki valóban ilyen mély érzelmekkel gondol a jelenlegi helyzetben szenvedő emberekre.

Nem egy-két emberről, hanem tízezrekről beszélünk, és ebben meg kell találnunk magunkat, most ez a legfontosabb. Csináljuk, segítsünk, önkénteskedjünk, beszéljünk róla és találjunk megoldásokat erre a helyzetre. Ne fogadjuk el a mellébeszélést!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!