Puskás Peti kifakadt az Instagram-oldalán - ifaktor
Puskás Peti egy könyvel a kezében a természetben
Az utóbb idők természeti katasztrófái és megjelent vészjósló hírei Puskás Petit is arra sarkallták, hogy hangot adjon felháborodásának.


„Nagyon szép dolog az ima… de már nem segít. Lehet kiröhögni @gretathunberg -et, azt a sok fiatalt, aki péntekenként felvonult egy szebb jövő reményében, aki gyalog- és kerékpàrbaráttá akarta alakítani a társadalmat,akik azt mondják fogyasszunk felelősen,aki nem fél, hogy szakítsunk a hagyományokkal és merjünk szembenézni a hibáinkkal. Szeretnénk az a generáció lenni, aki felégette a Földet? Én nem. Ezért lettem vegàn, ezért keresem az otthoni dolgokban a fenntartható módszereket, ezért olvasok mindennap arról, mivel tudom a környezetet kevésbé terhelni. És ezért fogok kedvelt márkák ellen fellépni, mert a jövőnk a tét… ezek a képek nem egy távoli jövőből érkeztek, hanem szomszédos régiókból! Ébredj fel emberiség!"

– írta az X-Faktor mentora az Insta-oldalán, amelyhez fotókat is megosztott a tűzesetekről, égő erdőkről...

Petit vélhetően a Golf-áramlat összeomlásának fenyegetettsége, és a rengeteg erdőtűz – többek között a Görögországot hosszú ideje sújtó tüzek, valamint az Athénban uralkodó 46 fokos, embertelen hőség – inspirálhatta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!