Tizennégy éve játssza ezt a szerepet Puskás-Dallos Peti - ifaktor
Puskás Peti sárga bársony kabátban
Fotósorozatot készített Puskás Peti Bogiról
Instagram/@apuskaspeti

Tizennégy éve játssza ezt a szerepet Puskás-Dallos Peti

Puskás-Dallos Peti egy különleges bejegyzést osztott meg a rajongóival, az Instagram-oldalán. Egy színházi szerepére nagyon büszke az énekes, amelyet már tizennégy éve tudhat a magáénak.


Puskás-Dallos Peti egy olyan dologra hívta fel a követői figyelmét, amelyre nagyon büszke. Két év kihagyás után újra színpadra kerül a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darab, amelyben Peti alakítja József szerepét. Nem ez az első alkalom, hogy így láthatjuk az énekest, ugyanis így már tizennégy éve tudhatja magáénak ezt a főszerepet.

A kép másik különlegessége, hogy a bal oldali egy 2008-as fotó, ami azt jeleni, hogy Peti csupán 23 éves rajta. Az énekesnek nagyon sokat jelent ez a szerep és a mai napig úgy érzi egy igazi mérföldkő volt az életében.

,,2 év után újra színpadon a József és színes szélesvásznú álomkabát! Ezzel most már 14 éve játszom a szerepet, első főszerepemet a Madách Színházban...nagyon durva ránézni a képre, hogy mindössze 23 éves voltam, amikor bemutattuk, most meg már közeledem a 40-hez. Mennyire más ember voltam akkor és mennyi minden formált azóta, nagy örömök és fájdalmak, sikerek és hibák egyaránt. De valahogy ez a szerep mindig megmarad iránytűnek: ha bedobnak egy kútba, akkor is hinned kell a saját emberi értékeidben és küzdened az álmaidért, még a legnehezebb pillanatokban is. Sokat változtak a céljaim azóta, de József története ugyanúgy bennem él...”

-írta Instagram-bejegyzésében Peti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!